7 de novembre del 2010

Sortides temporada d'hivern 2010-11

Aquí teniu el calendari de sortides previstes per aquest hivern amb la bicicleta de muntanya. Recordeu que la sortida és des del Cap de la Mina de Cal Bassacs.
Per imprimir el document només heu de prémer el botó Print del capdamunt del document.
Sort.hivern 2010

Classificació Regularitat 2010

Ja podeu consultar la classificació de la regularitat de la temporada de carretera 2010. Hi ha hagut un empat en la 1a posició entre el "presi" i el Manel Marin.
Regular It at 10

3 de novembre del 2010

Sopar del Club de final de temporada

Ja tenim una altra temporada al sac, i per acomiadar-la és tradicional celebrar un bon sopar en companyia de tots els socis i simpatitzants (com diria aquell antic president del Barça...).
La data aquest any s'avança una mica, i el sopar tindrà lloc el proper DISSABTE 13 DE NOVEMBRE, a 2/4 de 10 del vespre al Bar-Restaurant Gironella, més conegut com a CAL XATO. Després hi haurà ball per fer baixar el tiberi.

Cal confirmar l'assistència abans del dia 8 de novembre a Cal Climent o a Calçats Les Novetats, escollint els plats i abonant l'import del sopar que és de 17€.


1 de novembre del 2010

1 Novembre - Final temporada carretera

Arriba la castanyada, el fred i el final de temporada de la bicicleta de carretera, i com cada any farem la sortida a l'Espunyola on ens trobarem els "carreterus" i els "mountainbikers" del club per gaudir junts d'un bon esmorzar i fer petar la xerrada una estona. Així doncs, el dilluns 1 de novembre sortirem de la parada de taxis a 2/4 de 9 del matí, direcció cap a Casserres i l'Espunyola, tornant per Avià i Cal Rosal.
Animeu-vos que ens ho passarem bé!!!