12 de juny de 2011

Propostes cicloturistes


Sembla que aviat arribarà el bon temps de veritat, i és que ja era hora! I com que ara ve molt de gust agafar la bicicleta i fer quilòmetres, disfrutant del paissatge i la verdor (gràcies a les pluges), què millor que fer un repàs d'algunes cicloturistes internacionals. És tal l'èxit d'aquestes que en moltes d'elles t'has d'apuntar d'un any per l'altre (tipus QH). Un exemple és la Maratona dles Dolomites, que es celebra a les Dolomites Italianes amb uns 9000 ciclistes a la línia de sortida. Una altra proposta és L'Etape du Tour, amb 2 dates de celebració i recorreguts diferents, al Massís Central Francès i als Alps, i uns 10 000 ciclistes pedalant. I per últim comentar L'Ariégeoise, amb sortida a la localitat francesa de Tarascon-sur-Ariége (a 2 hores de Gironella).
Totes elles tenen el seu encant i la seva duresa! I a sobre s'han de sortejar places per la gran demanda de participació!!!
Ja veieu que això de la crisi de moment no es nota massa en el cicloturisme, així que potser les institucions i els ens locals haurien de donar-hi una mica més de suport i potenciar-ho (la nostra comarca dóna molt joc en aquest sentit!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada